This is a sample page.

Огляд

Наша політика відшкодування та повернення діє протягом 30 днів. Якщо після покупки минуло 30 днів, ми не можемо запропонувати вам повне відшкодування або обмін.

Щоб мати право на повернення, ваш товар має бути невикористаним і перебувати в тому самому стані, в якому ви його отримали. Він також повинен бути в оригінальній упаковці.

Щоб завершити повернення, нам потрібна квитанція або підтвердження покупки.

Не повертайте покупку виробнику.

Існують певні ситуації, коли надається лише часткове відшкодування:

Повернення коштів

Після того, як ваше повернення буде отримано та перевірено, ми надішлемо вам електронний лист, щоб повідомити про те, що ми отримали ваш повернутий товар. Ми також повідомимо вас про схвалення або відхилення вашого відшкодування.

Якщо ваш запит схвалено то ваше відшкодування буде оброблено – кошти будуть повернуті на вашу банківську картку або початковим способом оплати протягом певної кількості днів.

Запізнілі або відсутні повернення коштів:

Якщо ви ще не отримали відшкодування, спочатку ще раз перевірте свій банківський рахунок.

Потім зв’яжіться з компанією, яка видає банківську картку, може знадобитися деякий час, перш ніж ваше відшкодування буде офіційно оброблено.

Якщо ви зробили все це, але ще не отримали відшкодування, зв’яжіться з нами за електронною адресою {email address}.

Товари для продажу

Кошти можуть бути повернуті лише за стандартними цінами. Товари з розпродажу не повертаються.

Обміни

Ми замінюємо елементи, лише якщо вони несправні або пошкоджені. Якщо вам потрібно обміняти його на той самий товар, надішліть нам електронний лист на адресу {email address} і надішліть свій товар на адресу: {physical address}.

Подарунки

Якщо товар було позначено як подарунок під час покупки та відправлення безпосередньо вам, ви отримаєте подарунковий кредит на суму повернення. Після отримання поверненого товару вам буде надіслано подарунковий сертифікат.

Якщо товар не був позначений як подарунок під час покупки або дарувальник надіслав замовлення собі, щоб передати вам пізніше, ми надішлемо відшкодування дарувальнику, і він дізнається про ваше повернення.

Повернення доставки

Щоб повернути товар, ви повинні надіслати його на адресу: {фізична адреса}.

Ви несете відповідальність за сплату власних витрат на доставку для повернення вашого товару. Вартість доставки не повертається. Якщо ви отримаєте відшкодування, вартість зворотної доставки буде вирахувано з вашого відшкодування.

Залежно від того, де ви живете, час, який може знадобитися для того, щоб ваш обмінений продукт дістався до вас, може відрізнятися.

Якщо ви повертаєте дорожчі товари, ви можете скористатися службою доставки, яку можна відстежити, або придбати страховку доставки. Ми не гарантуємо, що отримаємо повернений товар.

Потрібна допомога?

Зв’яжіться з нами за адресою {email}, якщо у вас виникнуть запитання щодо відшкодування та повернення.